Oldalak

2011. augusztus 4., csütörtök

Hová tűnt a drága Matten? :/

Na igen? Hol a ti Mattenetek? Miért nem szól be senki, miért nem mond fárasztó vicceket senki, miért nem ad ki hülye hangokat senki, miért nem dob elétek szinkronparódiát senki?


Internet.. Az az átkozott dolog, mely ellustítja a gyerekeket, ami a levegőt feleslegessé teszi, ami miatt csak hajnali 1-kor eszmélünk rá, hogy valójában rohadt éhesek vagyunk.
Az áldott dolog, ami miatt ismerhetjük egymást, amitől értesülhetünk a nagyvilágról, hol ismeretlen embereket ismerhetünk meg, közös érdeklődés alapján, ahol rég elveszett barátokat találunk, és ahol megoszthatjuk képességeinket, művészetünket a Nagyvilággal.
Nah, ez veszett el nekem, és sajnos beláthatatlan időre Június közepefele. A részletek nem érdekesek, a lényeg legyen annyi, hogy a házban enyém az egyetlen gép, amely nem rendelkezik a világháló mindent átívelő hullámaival. És hullám nélkül szörf sincs. Szerencsére Június 30-ai Születésnapomra kaptam egy csodás kütyüt, amit a nép iPhonenak nevez, így minimálisan, tudok kapcsolatot létesíteni Facebookkal, és MSN-nel, de érintő képernyőn írni hosszú bejegyzéseket, kritikákat nem vidám dolog. Valamint az a hülye cucc nem hajlandó kilépni az MSN-ből, ezért úgy tűnik mintha napi 48 órában fent lennék, pedig nem. Így történt, hogy a 10 napos tábor után kaptam a hírt, hogy Bundik Dani 3 napja arra várt, hogy nálam felvehesse az 1AÉ szinkronját.
És a net-hiány miatt nincs új Yugi sem...
"De Bakker! Ha Június közepén ment el a neted, akkor miért nem jelent meg a heti Yugi adag, ahogy ígérted?" - kérdezheti a publikum teljesen jogosan. Május közepétől egy nagyobb magánéleti probléma ütötte fel nálam a fejét, aminek Május végére elég rossz végkifejlete lett. :/ Így nem nagyon volt erőm napi 1 óránál többet foglalkozni a sorozattal, úgy hogy nem is minden nap foglalkoztam vele. Június végére rendeződtek csodálatosan a dolgok, így köszönöm jól vagyok, voltam és leszek! Ám addigra már beütött a net hiány. A gépem használhatatlan lett, ám Internet nélkül azért valamelyest még tudtam dolgozni, így büszkén jelenthetem be, hogy a sorozat első évada Kész Van! Bár 19-től felfele csak nyers, kidolgozatlan verzió van, de heti megjelenésre készen áll. Csak kapjam vissza a netem!
lenn az öcsém Július közepén kapott egy Windowst, ami rendelkezett nettel, de az drága Marcimtól hozzáférhetetlen. És pendriveval átrakosgatni a részeket... nem valami rövid meló, és nincs is hozzá kedvem. Marci nem is hagyná. XD
Marci még 10 napra elment táborba, ám az Internetnek pont akkor kellett beszarnia, így a telóm is wifi nélkül maradt, és minden gép net nélkül. Ma reggel tért vissza teljesen, így le is jöttem drága öcsém szobájába, elfoglalni Windowsát amíg haza nem jön. Haha! Ezért tudom ezt most leírni, ezért tudok mindent bepótolni. ;) Ám Holnapután már jön is haza a drága öccs, úgyhogy nem sok van hátra!


Sokan kértek meg a nyár alatt, hogy egyengessem útjukat, ám erre sajnos most nem vagyok képes. Ám ha visszatérek, mindent és mindenkit kivesézek, és mindenkinek segítek akinek kell, ígérem. A Jel az új Yu-Gi-Oh! lesz!! ;)


Ennyi voltam, kijelentkezem, várok ötleteket kommentben, aki pedig a netemet vissza akarja szerezni, az írjon a nevelőapámnak Farkas Imrének! XD 
Addigis Szép Nyarat!!


Jah, és figyeljétek az AniStationt!! ;)


Matten Out!

16 megjegyzés:

  1. Farkas imre? O.O tudòs esetleg? dejtekkel foglalkozik? mert ha igen akkor apum ismeri :)

    VálaszTörlés
  2. A sensei visszatért :O! víííííííí :D

    VálaszTörlés
  3. Spagetti :D

    Na jó ezt most már hanyagolom, mert a végén még tockost kapok kopi miatt xD
    Amúgy már értem miért tűnt el szeretett és gyűlölt barátunk :D
    (Főként szeretett :P)

    VálaszTörlés
  4. Vééégre:D Mond meg mit tegyünk vele!:P

    VálaszTörlés
  5. Na ez tényleg eléggé rossz lehet.
    Hát sztem mindenki várjja az új kurtított részt :)

    VálaszTörlés
  6. (várja egy j vel, csak túl sokáig tartottam nyomva)

    VálaszTörlés
  7. had legyek itt is én a suttyó és a hanyag. :D
    Megígértem, hogy viszek wifit, de még nem jutottam el odáig, de ha minden igaz, akkor kedden már teljes sávszélleséggél elérhető lesz, vagy NEM. :P

    VálaszTörlés
  8. Remélem hamarosan lesz neted ^^ Egyszer nálunk 3 hónap volt mire kijöttek bekötni, azóta izzadok... :).
    Nah mind1, nagyon várom az új Yu-Gi-Oh-t!
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  9. "Ma reggel tért vissza teljesen, így le is jöttem drága öcsém szobájába, elfoglalni Windowsát amíg haza nem jön." Elintézzük... xD

    VálaszTörlés
  10. Amúgy nem nagy szám nálunk 2 évente kötik be fél évre... És már 2 hónap eltelt az ideiből... xD

    VálaszTörlés
  11. Nos ha tényleg olyan drága a matten, akkor miért nem licitálunk? Várom a kezdőárt.

    VálaszTörlés
  12. Éééééén vennék egy Matten-t 5000 Ft.ért! :D Ezt a pénzt odaadhatod nevelő apudnak :D

    VálaszTörlés
  13. Drága Matten!:D 5000 Ft-nél biztos drágább...:D

    VálaszTörlés