Oldalak

2011. december 20., kedd

SZINGULARITÁS, Fairy Tail szinkron & YU-GI-OH! Összes eddigi rész Indavideón!!

Halihó népek, kezdjük is el!

Haladjunk sorjában visszafelé!

Yu-Gi-Oh! A Kurtított Sorozat
Hírek

Mostanában nagyon lassú a konvertálás a gépemen, ezért Nincs új Yugi, de majd idővel lesz! Viszont felkerült az Összes eddigi általam felrakott epizód a mostmár minőségi elvárásokat szépen teljesítő IndaVideóra! Keressetek ott tkmate néven!

ÚJ PROJEKT

Az Új projektem meg készülőben van, de hónapokig stagnált az is, szóval megint késik. Jó ötlet volt NEM kiadni az előzetest! XD

FAIRY TAIL FANSZINKRON


Igen, végül elkészült ez is! Tagja lettem egy FanDub csapatnak, nevezetesen a Mad Duck Team-nek, mellyel első Projektünk a Fairy Tail című csodálatos Shounen Anime volt. Én a főszereplő Natsu, és az elején szereplő boltosnak vagyok a hangja, és eddig nagyjából pozitív visszajelzést kapott a csapat! Nézzétek meg, és véleményezzétek a Fórumon, valamint várjuk szívesen jelentkezésetek, sok hely van még! :D
Jelenlegi Projektjeink a Fairy Tail, valamint a Hetalia! A Hetalia munkálatai Januárban kezdődnek meg! :D
Jó szórakozást! :D

És Fő hírünk Pedig:

SZINGULARITÁS
megmenteni és megölni a világot újra; és minden a kettő között

Mi fán is terem a Szingularitás? - kérdezhetnénk.
A Szingularitás egy Regényciklus, melynek jelenlegi írói Én és egy kedves barátom 'A Bence' vagyunk. Eredetileg Rajzfilmet terveztünk mellé, de az még nagyon sok idő lenne, míg elkészül, úgyhogy mivel úgyis egyre több helyen látom, hogy emberek Regényeket publikálnak Blog formájában, ezért úgy gondoltam Én is beszállok a Buliba. :D A regényt fejezetenként fogom publikálni, és mivel elég régi a dolog, és mindig más és más írt bele a történetbe, ezért minden fejezet végén feltüntetem hogy Kik írták, és Mikor. :D

Mit is kell tudni, mielőtt megkezdődne a Publikálás.

  1. Az Írók csapata: Mivel a regényciklus Régóta készül, így az Írók is folyamatosan változtak, számuk csökkent és növekedett, és más-más tagok szóltak bele a történet menetébe. Én magam csak a 32. fejezet körül szállok be a buliba. És bár most csak ketten vagyunk az Egyetlen folyamatosan jelen lévő íróval, az elején legalább 5-6 ember is írt egy-egy fejezetet. Ezért nem kell meglepődni az Írás időnkénti formai változásaira, vagy esetleg a bekezdések között néha jelenlevő időugrálásokra. Például lehet, hogy miközben pár bekezdéssel azelőtt történt valami, később előkerül ugyanaz a pillanat, egy másik karakter perspektívájából. Épp ezért fogom feltűntetni minden fejezet végén, kik írták az adott fejezetet.
  2. Stílus és Műfaj: Bár a történet mély, és sok mondanivaló van benne, ezek Nagyon rejtve vannak, és nem is mindenhol. A regényciklus Fő műfaja a Paródia. Az egész történet Nagyon Trágár és vulgáris stílusban van előadva, és van ahol úgy tűnik, hogy az egész csak agyatlan ökörködés, és baromkodás, ami sokszor az is, aminek látszik! Ezért kirakom bizonyos fejezeteknél a Korhatár karikát! Csak hogy tudjátok mire számíthattok. Ám a regény stílusa Könyvenként változik. És ezzel elérkezünk a következő ponthoz:
  3. A Regény felépítése: A Történet Kötetekre van osztva, és a Köteteken belül Könyvek vannak. Ha hasonlítanom kell valamihez, az a Gyűrűk Ura Kötetek. Egy Köteten belül Kettő Könyv van. A sztori maga egy Laza ökörködéssel kezdődik, ahol megismerhetjük a karaktereket, és megkapjuk az alapszituációt. A történet elején a világban káosz van, és szépen lassan egyre jobban rendeződik a káosz. A történet könyvről-könyvre komolyodik, és az első Kötet Végén rajzolódik ki az egész Teljesen, és előkészíti a második kötet konfliktusát.
  4. A Szereplők: Mivel a műfaj maga Paródia, ezért a szereplők egyaránt kitaláltak és egyaránt létező fikcionális karakterek. Maga az alap világ is egy létező világból lett átvéve nagyobb változtatásokkal, és ebbe a világba is bele lett gyúrva sok más világnak a sajátossága is. Ezért maga az Idővonal is kicsit furcsa lesz nektek, de ez is hozzátartozik a történet rejtélyei és fő konfliktusai közé. Minden eredeti karakternek van egy Előtörténete, amelyet mind megismerhettek mielőtt a Publikálás megkezdődik.
Talán csak ennyit kell elmondanom az egészhez előljáróan. Ha érdekel titeket a dolog, kommenteljetek rá nyugodtan, ha nem, akkor is. :D Ha pedig nincs ellenvetés, még a héten elkezdem a Publikálást, ami a következőképpen fog kinézni:

Az elején a Prológusokat, vagyis a szereplők előtörténeteit Naponta fogom kiadni nektek, majd Heti rendszerességgel jönnek maguk a Fejezetek. Mindig mikor egy könyvvel készen vagyunk, kiadok egy PDF-fájlt a könyvről, hogy aki szeretné egészben látni ugrálás nélkül, az olvashassa. :D

Egyéb ötleteket, véleményeket, kérdéseket szívesen várom a Komment szekcióba!

Csirió! :D

Ui: Köszönöm A Bencének, aki engedélyezte mindezt! :D

3 megjegyzés:

  1. Sose tortènt mèg olyan,hogy egy blog olvasàsàt fèlbehagyjam.Hàt ma ilyen is tortènt...

    VálaszTörlés
  2. Stagnál...XD
    Engem érdekel ez a könyv:D egyet remélek, hogy nem lesz nagyon kusza azáltal, hogy több ember írta.

    VálaszTörlés
  3. :OO derossz xd a Hetália leszikrozinálás Szonjával is terveztük már :( xd jóformán elkezdtük XD

    VálaszTörlés